Alima Zorgprofessionals Coöperatie U.A.
Hart voor zorg

Onze coöperatie

In 2020 zijn wij onze kleinschalige coöperatie gestart omdat we een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en de gezondheid van anderen. Alima Zorgprofessionals is een initiatief genomen door ZZP'ers in de zorg en in de zorgadministratie met als doel innovatie ontwikkelen binnen de zorg. De samenwerking voor de wijkverpleging is tot stand gekomen om zo de professionaliteit in de wijkteams te waarborgen. De cliënt zal hierdoor de optimale zorg aangeboden krijgen waardoor hun reïntegratie in hun eigen zelfstandige leefomgeving centraal blijft staat.Missie en Visie

 

Missie:
Bij Alima Zorgprofessionals vinden wij het belangrijk zorg beschikbaar te maken die kwalitatief en persoonsgericht is met ondersteuning op maat voor hulpbehoevende ouderen. Onze missie is het continue verbeteren of behouden van de welzijn en gezondheid van de cliënten binnen hun eigen leefomgeving.
Visie:
Alima Zorgprofessionals staat voor zorg vanuit het hart bieden. Wij streven ernaar cliënten zo lang mogelijk te ondersteunen in hun zelfstandigheid zodat zij in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Wij begrijpen dat elke cliënt uniek is en doen dit door een op maat gemaakt zorgplan aan te bieden welke aansluit bij de unieke behoeften van de zorgbehoevende. Daarnaast werken wij met deskundige ZZP’ers die samenwerken volgens richtlijnen en protocollen om dit doel te bereiken.